Go Deeper

Deeper into your core. Deeper into your senses. Deeper into your true self.

De wereld raast maar door.

En wij, als vrouw, zijn zo druk met onze omgeving dat er weinig ruimte is… 

Ruimte om te voelen, ruimte om te ervaren en ruimte om te zijn.

Door de overvloed aan prikkels, blijven we aan de oppervlakte. Binnen de lijntjes. Volgens de regels.

Stop.

Wil je beter?

 

 Wil je eenvoudiger?

 

Wil je echter?

Dit is jouw uitnodiging.

To build higher, you have to go deeper 

Ik neem je mee op dit avontuur…

…waarin we weer blanco mogen zijn. Los mogen komen van onze denkpatronen. Van onze oude gewoontes. En onszelf vanuit daar weer opnieuw mogen opbouwen. True to ourselves. Deeper than ever.

Herken je dit?

En wil je dit?

Dan is dit programma voor jou. Let’s go deeper!

Joke Blockx
Joke Blockx
Groeien en bloeien
Lees verder
"Ik was uitgebloed, ik veranderde in een pluizenbol. Jouw coaching blies mijn pluisjes weg. Onderweg gaf ik me over aan de wind en ervaarde ik de angst om te kiezen. Toen zag ik mijn hoofdje. Vertrouwen in mij zelf groeide. Die pluisjes zullen landen. Opnieuw zal ik groeien en bloeien.”
Suzanne van de Schraaf
Suzanne van de Schraaf
Echt bijzonder!
Lees verder
Een heel mooi verbindend programma waarin we met een groep vrouwen bij elkaar komen. Online en fysiek. We kenden elkaar nog niet, maar zijn in heel korte tijd al nauw tot elkaar gekomen. Echt bijzonder! Voor mij is Lotte hierin de verbindende schakel. Bij een van de sessies begeleidde Rory ons in een koud waterbad. Een unieke ervaring waarbij hij mij een veilig gevoel gaf. Lotte en Rory vullen elkaar zo mooi aan!

Rediscover who you really are 

Jij bent diep van binnen al precies wie je moet zijn.

 Tijdens dit online programma help ik je die versie van jezelf weer te vinden, te zijn en te rocken. 

Hoe? 

 Een programma waarin jij écht gezien wordt. Alles om ervoor te zorgen dat jij weer bij je basis komt. We bouwen de connectie met en de liefde voor je lijf weer op. Want door je lichaam te ervaren, ben je hier. Nu. Gegrond.  Dat doe je niet alleen, ik ben er tijdens elke stap op deze ontdekkingstocht. En je kunt alles delen met een groep vrouwen, zodat we samen ervaren en spiegelen.  

Durf maar te voelen.
Durf maar los te laten.
Durf maar te vertrouwen. 

 

Go Deeper

Wendy Termars
Wendy Termars
Veilige omgeving
Lees verder
Eind vorig jaar voelde ik dat het tijd was om meer te verbinden met vrouwen en hun energie. Na een fijn gesprek met Lotte voelde ik dat ik JA mocht zeggen tegen het programma en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Lotte creëert zo’n veilige omgeving om te groeien en leren van jezelf en met elkaar. Ook is Lotte er voor ons als we niet samen zijn. We hebben al zulke mooie momenten samen mogen beleven. Ik sta zoveel meer in verbinding met mezelf. Het voelt zo fijn om als vrouw meer in je eigen kracht en energie te komen en daarbij gesteund te worden door de andere vrouwen. Ben heel dankbaar hiervoor

Rewrite your rules

Mijn meest persoonlijke programma ooit.

Ik ben Lotte. Al mijn passie, liefde en lessen zitten in Go Deeper. 

Het is mijn meest persoonlijke programma ooit. Het resultaat van mijn eigen zoektocht in mijn diepste zelf. 

De oude versie van mezelf liet ik los. Compleet. Ik nam ontslag, verbrak mijn lange relatie en ik stapte in het onbekende. Ik herinnerde wie ik altijd al was en vond mijn eigen stem. Verstopt onder alle lagen. Eindelijk ging ik onbevangen de diepe verbinding aan. 

And here I am. And here you are.

Zo’n ontdekkingstocht, die van mij én die van jou, is er een van vallen en opstaan. Van je grenzen leren kennen en je eigen plek durven innemen. Tussendoor overvallen worden door de mening van anderen, de lessen van leraren, maar steeds weer je eigen innerlijke stem terug vinden.

Het Go Deeper programma laat je stilstaan bij de verhalen die je nog dagelijks met je mee brengt. We onderzoeken wat je nou eigenlijk gelooft van jezelf en de wereld om je heen. We gaan zakken. Dieper in jezelf. Verzachten, overgeven, openbreken. Daar zit de kracht. Jouw kracht. 

Ik kijk alles aan

 

Durf jij het ook?

 

 Laten we samen gaan.

 

Go for it. 

Petra Kroon
Petra Kroon
Verbondenheid en spiegels
Lees verder
Samen met een groep prachtige vrouwen ben ik in dit avontuur gestapt. De groep zorgde voor verbondenheid en spiegels. De sessies brachten me steeds dichterbij mijn kern: wat wil ik? Wat voel ik? Is het van mij of is dit stukje van een ander? Doe ik nog wat ik het liefste doe? Voel ik me goed? Juist door in te checken bij mezelf tijdens de sessies en dit te delen met de vrouwen ben ik tot mooie inzichten gekomen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is tijd om te laten zien wie ik echt ben, ook buiten deze fijne groep vrouwen. I'll spread my wings and fly!

In this moment, I choose my healing

In this moment, I choose my ending

In this moment, I choose my beginning

Sophia Spallino – My Healing

Go Deeper…

…‘Into your core’

…‘Into your senses’

…‘Into your true self’

 

Dat zijn de 3 thema’s van het Programma

Ontdek wat ze inhouden.

1

1. Into your core

Voordat we gaan bouwen, gaan we eerst voelen waar we nu staan. Wie ben je NU? Wat is jouw kern? Je ervaart wat daar verborgen zit en leert meer over wie je werkelijk bent. Voorbij alle lagen.

Dit gaan we doen:

2

2. Into your senses

Voelen. Ervaren. Onze sensaties wakkerschudden. Dat is wat we gaan doen. Je gaat de kracht van overgave ontdekken, weer een worden met je lichaam en intuïtie.

Dit gaan we doen:

3

3. Into your true self

Je hebt gezien wie je diep van binnen bent en gevoeld wat er in jou zit. You did the work. Time to shine. Nu gaan we dat naar buiten brengen. De plek innemen die jij mag pakken. Schaamteloos, ongetemd en in je kracht.

Dit gaan we doen:

Are you feeling it?

Sammy Rose
Sammy Rose
Krachtiger en tegelijkertijd licht
Lees verder
Een sprong in ‘t diepe, de extase van de vrije val, om uiteindelijk te ontdekken, ik was er al die tijd al. Gesteund tot grote hoogte, door de liefde van de groep, met zachte ogen leren kijken, en al je gewoontes onder de loep. De wijze lessen van Lotte, en vooral heel goed voelen. Bracht me naar andere plekken, en gaf inzicht in wat we met het leven bedoelen. Een stukje dichter bij mezelf, krachtiger en tegelijkertijd licht, zijn gevoelens die ik verder draag, en helpen bij hoe ik mijn pijlen richt.
Anne de Roos
Anne de Roos
Dreams can come true!
Lees verder
Go Deeper geeft mij op ieder moment precies wat ik nodig heb en nog zo veel meer dan dat. So much love voor deze fijne groep vrouwen en alle verbinding en stappen die in een veilige omgeving al zijn ontstaan tijdens de eerste maand van dit programma. Zo veel zin in de volgende sessies en al het moois dat ik de komende periode onder goede begeleiding van Lotte mag gaan creëren om eindelijk dat gene te doen dat zo goed voelt en ik stiekem al jaren wens. Dreams can come true! Elke kleine stap zal mij dichter bij mijn doel brengen. Zo dankbaar en blij dat ik mij op gevoel hiervoor heb aangemeld.

Wat krijg je allemaal met Go Deeper?

Online programma (1)

Het online programma

Extra

Totale waarde €1500,-

Nu €1500 €250,-

Yes, let’s Go Deeper…

© 2024 Ik kies jou