Wie zijn Rory & Lotte

Twijfelen over je relatie

Rory Malone

Diepzinnige doener

Bewoog zelf van de overtuiging alleen en in vrijheid te willen zijn naar meer verantwoordelijkheid nemen en dieper verbinden met de ander. Deelt hierin zijn lessen over emoties toelaten, geduldig zijn en je angsten overwinnen. Kijken naar alles wat er in je leeft, hoe moeilijk dat soms ook is. Dat gaan we overwinnen.

Sport- en bewegingscoördinator

Begeleider C Gehandicaptenzorg

 

Twijfelen over je relatie

Lotte Malone - Sukel

Verbindende visionair

Deelde haar liefde met alles en iedereen en leerde dat ook aan haarzelf te geven. Daarbij liet ze de controle los en maakte ze ruimte voor echte verbinding en ontspanning. Lotte laat zien hoe je de muren van angst kunt laten afbrokkelen, zodat de weg naar eeuwige liefde vrijgemaakt gelegd kan worden. Ze kijkt altijd een laagje dieper en brengt je naar de kern.

Pedagoog

Familie opsteller

Acceptance commitment therapy

Ons verhaal

Maart 2019
Toen we elkaar nog niet kenden...
Maart 2019
Lotte - Pedagoog & gezinsbegeleider
Nieuwsgierig – Enthousiast – Fanatiek – Oprecht – Flexibel – Ondernemend
‘Ik ben het ultieme voorbeeld van je energie in van alles stoppen ten koste van jezelf. Ik gaf (naast mijn studie pedagogiek) sportles in zo’n beetje alles wat je kunt bedenken. Van zumba tot spinning. Ook werkte ik bij een welzijnsorganisatie waar ik opvoedondersteuning gaf aan gezinnen en projectleider was van verschillende coachingsprojecten. Oh, en ik had ook nog een eigen fotografiebedrijf.

Mijn omgeving zei dat ik meer rust moest nemen, maar het lukte me niet. Stilzitten was niet zo 'mijn ding'.

En toen ontmoette ik Rory.'
Lotte - Pedagoog & gezinsbegeleider
Rory - Duikinstructeur op Bonaire
Geduldig – Dienstbaar – Bedachtzaam – Gevoelig – Rustgevend – Toegewijd

'Tijdens de opleiding Sport & Bewegen (CIOS) ontdekte ik een hele nieuwe wereld onder water. Toen ik voor het eerst tussen een school van honderd vissen zwom, keek ik om me heen en dacht: ik wil andere mensen dezelfde ervaring geven. De vissen gaven mij rust. Het was wonderbaarlijk onder water en dit gunde ik meer mensen.

Na het afronden van mijn opleiding en twee jaar sparen, verhuisde ik naar Bonaire om een leven als duikinstructeur te beginnen. Ik liet al het oude achter me.

En toen ontmoette ik Lotte.’
Rory - Duikinstructeur op Bonaire
Mei 2019
De eerste ontmoeting
Mei 2019
Lotte
‘Ik was op Bonaire op bezoek bij een vriendin en zag Rory voor het eerst tijdens een salsa-feestje op mijn laatste avond. Ik wist het meteen... Met hem wil ik dansen! Ik weet nog dat ik dacht: als hij niet binnen een kwartier naar me toekomt, ga ik wel naar hem. Dat was het moment dat hij in één rechte lijn naar mij toe liep en vroeg of ik wilde dansen.’

Lotte
Rory
‘Lotte viel me het meeste op. Ik had het gevoel dat zij wel kon dansen. Ze had een open blik die me uitnodigde om naar de andere kant van de zaal te lopen. We danste samen en raakte daarna niet uitgepraat. We bleken enorm veel interesses te delen: dansen, sportles geven, persoonlijke ontwikkeling en muziek maken.

Na een geslaagde avond namen we afscheid van elkaar, in de veronderstelling dat we elkaar nooit meer zouden ontmoeten. Lotte ging de volgende dag terug naar Nederland om haar (drukke)leven weer op te pakken en ik ging twee dagen later richting Midden Amerika om te reizen voor een onbepaalde tijd. De vrijheid tegemoet. '
Rory
November 2019
Onze eerste reis van Panama naar Costa Rica
November 2019
Lotte
‘Via whatsapp en videobellen hebben we contact onderhouden en versterkte onze (vriendschappelijke) band.

Ik wilde er een paar weken tussenuit, naar Indonesië ofzo. Totdat Rory voorstelde om samen een stuk te reizen door Midden-Amerika. Waarom ook niet, dacht ik... 

Vijf weken lang, 24/7 samen. De eerste week was genieten, maar al snel kwamen we er achter dat samen zijn ook de nodige irritaties en frustraties oproept. Ondanks alle hobbels en bobbels bleven we samen het avontuur voortzetten, als vrienden.'
Lotte
Rory
‘Ik ondervond allerlei oude patronen en frustraties die ik op Lotte afreageerde. Het kwam op den duur zelfs op een punt dat we ieder onze eigen weg wilden gaan. Dat was het moment dat ik Lotte vroeg om mij te coachen. Dat was echt een keerpunt. Nog nooit heb ik op zo'n diepe laag me geaccepteerd gevoeld in mijn meest kwetsbare kant .

Nadat ik Lotte had uitgezwaaid op het vliegveld ging mijn reis alleen verder. Het voelde leeg en stil. Ik raakte de essentie van het reizen kwijt; ik miste een doel. Dus ik besloot me terug te trekken en de stilte op te zoeken. Tijdens de soloretreat ben ik tot veel inzichten gekomen en de grootste was; ik wil een bedrijf starten met Lotte. De wereld verbeteren, samen met haar.’
Rory
Mei 2020
Onze tweede reis van grote dromen naar eigen onderneming
Mei 2020
Lotte
‘Corona brak uit en Rory aarzelde om terug naar Nederland te komen. Zonder twijfel zei ik tegen hem: “Je mag hierheen komen. Je bent hartstikke welkom in mijn huis.” En hij besloot naar Nederland toe te komen.

We brachten veel tijd samen door, volgde verschillende opleidingen, maakte een business plan, Lotte zei haar baan op en onze vriendschap ging over in een (open)liefdesrelatie.

De up's en down's binnen onze relatie bleven komen en gaan. Rory verlande naar meer vrijheid en twijfelde of het niet beter zou zijn om enkel businesspartners te zijn. Ik wilde niets liever dan de toekomst met Rory bewandelen en deed mijn best om zijn hart te veroveren. Het was een intense zoektocht naar liefde en afstemming.'
Lotte
relatieweekend
Rory
‘Met ons eerste product 'De Morning Movement' hebben we meer dan 800 leden wakker geschud met onze nieuwe manier van bewegen. Iedere werkdag vroeg uit de veren om in beweging te komen met onze online community werd een groot succes.

Het grote succes heeft onze relatie gekost. Alle aandacht en energie ging naar ons bedrijf en we verloren elkaar in de liefde. Nadat we de deuren van de Morning Movement hadden gesloten ontstond er meer ruimte voor onze verbinding.

We begonnen met het faciliteren van vrouwen- en mannengroepen, gingen koppels begeleiden, organiseerde diverse soorten retreats en gingen meer en meer schrijven over de liefde en relaties.'
Rory
relatieweekend
Oktober 2022
Onze derde reis van relatiebreuk naar gezin
Oktober 2022
Lotte
'Iedere vervolgstap in onze relatie trapte Rory op de rem. Ik begreep er niks van en dacht dat we samen oud zouden worden. Nadat ik mijn kinderwens bespreekbaar had gemaakt, besloot Rory onze relatie te verbreken. Met een gebroken hart en veel verwarring besloot ik opzoek te gaan naar de oorzaak van onze relatiebreuk. Waarom wilt Rory bij mij weg?

Ik kwam er achter dat ik Rory zo stevig vast hield, dat het hem verstikte. Mijn goedbedoelde acties, dreven ons alleen maar verder uit elkaar. Hoe meer ik verlangde naar toekomst samen, hoe harder Rory wegliep. '
Lotte
Aangetrokken
Rory
‘Eindelijk had ik gehoor gegeven aan de lang verborgen twijfel en was ik vastbesloten om verder te gaan zonder Lotte. Hoewel ik verlangde naar meer ruimte en vrijheid, voelde het toch ook niet juist om Lotte achter te laten.

Na 1,5 week rust zochten we elkaar weer op. De rust en ruimte waar ik zo naar verlangde, ervaarde ik opeens in het bijzijn van Lotte. Dat was nieuw. Wat is er met Lotte gebeurd?

Waar we voorheen wegliepen voor onze angsten en relatieproblemen, ontstond er een nieuw gesprek. Onuitgesproken frustraties en problemen konden ineens met liefde besproken worden. Er was begrip en er stond weer een deur open naar een gezamenlijke toekomst. '
Rory
Aangetrokken
gevoelens-uiten
Lotte
‘We besloten de toekomst open te laten en meer tijd samen door te brengen. Mijn kinderwens liet ik los en Rory besloot zijn verlangen naar vrijheid los te laten. Een grote stap voor ons beide. Ook gingen we individueel ons eigen proces aan. Rory overwon zijn angsten en kwam er achter dan zijn twijfel niet ging over mij of onze liefde, maar over een dieper gemist in zichzelf. Ik kwam er achter dat mijn verlangen naar een stabiele toekomst een obsessieve drang was geworden en besloot te vertrouwen en vertragen.

'Als het Gods plan is om samen een kindje te verwelkomen, dan komt het vanzelf.' was wat we naar elkaar uitspraken. 2 maanden later was ik zwanger van onze dochter. Ook besloten we samen een huis te kopen en ons te laten registreren als partners.

Met veel passie, ervaring en kennis geven we onze inzichten door aan koppels die twijfelen. We zijn het levende voorbeeld dat liefde altijd overwint, als je er voor kiest. '
Lotte
gevoelens-uiten
© 2024 Ik kies jou