De twijfels opgelost

Met onze begeleiding lig je niet meer wakker over je relatie.

Je krijgt rust en vertrouwen in de toekomst.

Bewezen begeleiding

Met 8+ jaar coach ervaring, achtergrond in pedagogiek, ACT, intuïtieve therapie en familie opstellingen heeft Lotte meer dan 400 mensen begeleid.

Het warme thuisgevoel

We laten je zien dat je volledig jezelf kunt zijn in je relatie. We bouwen een nieuwe fundering met liefde, humor en een veilige setting.

Stop met zoeken

Het goud zit in je relatie, alleen zie je dat wellicht niet meer. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste plek gaat staat en dat je het goud weer kunt zien.

Je zit vast...

Wij begrijpen dat een relatie soms hard werken kan zijn en dat jullie als koppel misschien vastlopen in steeds dezelfde discussies, miscommunicatie en twijfels. Het kan ook zijn dat jullie grip op elkaar verliezen of dat de verbinding mist die jullie eerst hadden. 

Het kan moeilijk zijn om te erkennen dat jullie er samen niet uitkomen en dat jullie hulp nodig hebben. Weet dat het juist een teken van kracht en liefde voor elkaar is, om samen aan jullie relatie te werken. 

Ervaren coach Lotte staat voor jullie klaar en helpt graag bij het verbeteren van jullie relatie ! Doorbreek samen de negatieve patronen en bouw aan een sterke liefdevolle relatie waarin jullie elkaar begrijpen en steunen.

Lotte Kroon
Afgestemd op ons
Lees verder
Mijn vriend was wat sceptisch maar voelde zich algauw op zijn gemak en stelde zich heel mooi open. Lotte & Rory luisteren echt naar je behoeftes en passen de sessie daar mooi op aan. De oefeningen hebben voor meer diepgang gezorgd en voor meer begrip naar elkaar. Sindsdien kunnen we de schaduwkanten van elkaar sneller herkennen en naar handelen. Daarnaast kunnen we beide makkelijker ons gevoel uitten naar elkaar en écht luisteren naat de ander, door de handvatten die we gekregen hebben tijdens de sessie. Wij kunnen het absoluut aanraden! Een mooie en bijzondere ervaring om te delen met je partner.

Uit het verhaal

Lotte haalt je uit de verhalen en de negatieve spiraal. Je gaat het leven en elkaar weer volledig vertrouwen.

Uit de slachtofferrol

Niet meer hij/zij doet dit of doet dat. Nee, jij leert je verantwoordelijk te pakken voor je eigen acties.

Uit het hoofd

Je weet het alllemaal wel, maar je doet het nog niet. Samen met Lotte ga je alle kennis belichamen.

Kom in beweging

Gratis sessie

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld nemen we contact met je op om een gratis en vrijblijvende eerste sessie in te plannen met Lotte.  Deze sessie vind plaats via Zoom. Tijdens dit gesprek zal kennismaking voorop staan, maar we gaan ook direct met elkaar te diepte in. Zodat je aan het eind van de sessie handvatten hebt om mee aan de slag te gaan. 

Start traject

Na onze eerste gesprek, maken we een afgestemd plan naar jouw/jullie behoeftes. In de meeste gevallen volg je 6 tot 10 gesprekken maar dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van jullie situatie. In de meeste gevallen is dit eens per twee weken. De sessies zijn in principe online maar kunnen eventueel ook plaats vinden in Otterlo. Tussen de sessies begeleid ik je met intensief (app)contact om de lessen te integreren. 

Tarieven

Een coaching sessies kost €100 per uur (incl. btw). Dit tarief is voor individuele en duo begeleiding. Als er behoefte aan de aanwezigheid van Rory dan kost dat €50 per uur extra (incl. btw). 

Extra optie

Heb je (nog) geen behoefte aan een traject maar wil je wel graag begeleiding ontvangen? Kies dan voor een kickstart-sessie. Dit is een vier uur durende sessie in bosrijke omgeving Otterlo. Lotte en Rory geven je relatie een flinke boost. De kosten voor een kickstart-sessie bedragen €500 (incl. btw). De prijs is incl. snacks en lunch voor twee. 

1. Invullen of WhatsAppen

Vul het onderstaande contactformulier in of stuur een berichtje via WhatsApp.

2. We contact you

We proberen zo snel mogelijk te reageren op je bericht.

3. Gratis sessie

Samen plannen we een gratis en vrijblijvend gesprek in om te kijken of er een klik is.

Plan meteen een gratis verkennende call en ontdek of persoonlijke begeleiding bij je aansluit!

Toine de Pagter
Toine de Pagter
Tijd en inzicht
Lees verder
Wauw, wat ben ik gegroeid dankzij Lotte en Rory, elke keer weer als ik ben geweest kom ik weer met een bak vol nieuwe inzichten thuis. Ze nemen beide volledig de tijd voor je en proberen het beste uit de sessie en elk individu te halen. De combinatie van beweging, koude training, gesprekken en inzichtsoefeningen zorgen ervoor dat je de inzichten ook ECHT in je dagelijkse leven kan inzetten en gaat ervaren!
Suzanne van de Schraaf
Suzanne van de Schraaf
Ik kan helemaal mijzelf zijn
Lees verder
De sessies met Lotte zijn prachtig. Lotte voelt heel snel aan wat er speelt en hoe we daar het beste de sessie op in kunnen richten, zonder er veel over te hoeven praten. Ze legt de vinger op de zere plek. Bij een sessie van Lotte kan ik helemaal mijzelf zijn. Bij een van de sessies begeleidde Rory ons in een koud waterbad. Een unieke ervaring waarbij hij mij een veilig gevoel gaf. Lotte en Rory vullen elkaar zo mooi aan! Ik raak elke keer opnieuw geïnspireerd!
© 2024 Ik kies jou