De Reset die jouw relatie nodig heeft

Van triggers naar waardevolle lessen

De spiegel van je partner

Het gaat niet om de vinger wijzen naar je partner. Het gaat erom dat jij de verandering kunt maken in je relatie, waardoor je direct meer rust en verbinding ervaart.

Tijdloos

Je kunt de relatietraining overal en altijd volgen en toepassen. De inhoud is geen quick fix, maar een duurzame training waarin je blijft ontwikkelen en groeien in je relatie.

Bewezen methodiek

De inhoud van deze relatietraining passen we zelf toe in onze relatie en ook bij alle koppels die we begeleiden. Het werkt altijd.

Je relatie die langzaam stuk gaat

Je hebt al een tijdje een relatie.

Het gaat best goed en je houdt ontzettend veel van elkaar.

Tegelijkertijd voel je je soms totaal niet gezien, gehoord en begrepen.

Jullie belanden regelmatig in strijd en conflict.

De ene trekt en de ander duwt weg.

Jullie lopen langs elkaar heen.

Twijfels spelen op, de toekomst wordt onzeker en je weet niet hoelang je dit gaat volhouden.

Totdat je niet meer verder kunt in deze relatie.

Maar zover is het nog niet.

Jij kunt nu de reset-knop indrukken.

Met alleen tijd en aandacht voor elkaar kom je er niet.

Er zijn een aantal principes die je relatie versterken…

De energie in jullie relatie gaat weer stromen

Door het volgen dan deze training:

Malon van Eerde
Malon van Eerde
Veilige setting
Lees verder
Lotte weet je te raken op een fijne manier. Ze zet je aan het denken en laat je de juiste vragen stellen. Ze is een kei in het creëeren van een veilige setting waar alle ruimte is voor elke emotie.
Irma Driessen
Irma Driessen
Pure energie
Lees verder
Lotte & Rory hebben een hele fijne en pure energie! Zij creëren een veilige ruimte voor beweging en groei op basis van je eigen vertrekpunt. Ze zijn energiek, eerlijk en inspirerend!
relaties-community

We practise what we preach

Daar staan we dan. We hebben verre reizen gemaakt, meerdere relatie-crisissen overwonnen en 4 jaar samen ons bedrijf gerund. We zijn meerdere keren dik ontevreden geweest in onze relatie. Veel ruzies, miscommunicatie en onverwerkte emoties braken de relatie op. Zonde, want het had zo mooi kunnen zijn… Juist de dieptepunten lieten zien dat er noodzaak was aan groei en verandering. Wij zijn ervoor gegaan. Niet meer wegrennen of de strijd aangaan, maar volledig je hart opnieuw openen.  En dat is gelukt. Gelukkiger dan ooit. Niet van: ‘ze leefde nog lang en gelukkig’. Het is nog steeds wel eens hard werken, maar je groeit. Individueel en samen. De weerstand wordt minder, communicatie gaat gemakkelijker en je lost problemen op binnen enkele minuten (zonder eindeloze gesprekken en ruzies). 

En al die inzichten willen we met je delen, zodat ook jij vernieuwing kan brengen in je relatie. Volg deze training zodat jij je relatie nu de goede kant op kan sturen. 

De Relatie Reset: 3 modules

Met deze 3 modules transformeer je onbegrip in meer verbinding. Het gaat van kracht naar souplesse. 

Kleine bonus: niet alleen de relatie met je partner verloopt soepeler, maar ook alle andere relaties in je leven.

t.w.v. € 50,-

patronen-doorbreken

Module 1

Irritaties omzetten naar waardevolle lessen

Je partner is je grootste spiegel. In deze module ontdek je hoe je partner jouw gedrag weerspiegelt en wat dit voor jou betekent. Je leert hoe je de spiegel kunt omzetten in waardevolle lessen

t.w.v. € 50,-

patronen-relatie

Module 2

Je eigen plek ownen binnen je relatie

Verlangens, gevoelens en gedrag die we liever niet zien of uiten. Verstopt in de schaduw. Dit geeft een vertekend beeld van wie we echt zijn. Na deze module ga je op je plek staan. Authentiek en eerlijk.

t.w.v. € 50,-

relatie-communicatie

Module 3

Gebalanceerde verantwoordelijkheid

Veel conflicten binnen je relatie gaan over verantwoording nemen. De ene pakt veel verantwoordelijkheid, de ander zoekt vrijheid. Hoe kom je tot een gelijkwaardige balans?

”Be the change you want to see in your partner.”

Waarom deze training?

Kort & krachtig

Deze training kost je een half uur om te volgen, maar de impact die je kunt maken is van levenslange duur.

De Reset

Na deze training weet je hoe je de verbinding kunt herstellen wanner je in conflict bent met je partner.

Onbeperkt toegang

Alle video's kun je onbeperkt terugkijken. Alleen of samen met je partner. Beide is even effectief.

Alles op een rijtje

ontevreden relatie

Relatie Reset

ONLINE TRAINING
GRATIS
  • Module 1: Irritaties omzetten naar waardevolle lessen
  • Module 2: Je eigen plek ownen binnen je relatie
  • Module 3: Gebalanceerde verantwoordelijkheid
  • De training kun je onbeperkt herhalen
  • Life-changing resultaten wanneer je de modules in praktijk toepast
Wendy Termars
Wendy Termars
Gesteund
Lees verder
Lotte creëert zo’n veilige omgeving om te groeien en te leren van jezelf en met elkaar. We hebben al zulke mooie momenten samen mogen beleven. Ik sta zoveel meer in verbinding met mezelf. Het voelt zo fijn om als vrouw meer in je eigen kracht en energie te komen en daarbij gesteund te worden.
Petra Kroon
Petra Kroon
Ontzettend dankbaar
Lees verder
De lessen brachten me steeds dichterbij mijn kern: wat wil ik? Wat voel ik? Is het van mij of is dit stukje van een ander? Doe ik nog wat ik het liefste doe? Voel ik me goed? Juist door in te checken bij mezelf tijdens de lessen ben ik tot mooie inzichten gekomen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het is tijd om te laten zien wie ik echt ben.

Wie is je instructrice?

Lotte Sukel

CO-founder van Energy Movement

Afgestudeerd als pedagoog, coach en systemisch therapeut laat Lotte koppels dieper in hunzelf kijken. Niet meer vastlopen in eindeloze gesprekken waar je niet uitkomt. ”Het gaat erom dat je je eigen plek inneemt en vanuit daar met elkaar verbindt.” In deze training geeft Lotte de 4 modules om relatiepatronen te doorbreken.

De twijfels besproken

Nee, niet persé. Het gaat om een aantal basisprincipes om je relatie te versterken. Deze training zorgt voor meer bewustwording in de omgang met je partner. Wanneer je de lessen toepast kom jij meer in je kracht te staan, de verbinding met je partner wordt sterker en als er iets aan de hand is, dan kun je dit veel gemakkelijker oplossen.

Er zijn 3 soorten mensen die deze training kopen:

1. De verbeteraar die ontevreden is over de relatie

2. De twijfelkont die twijfelt of hij/ zij verder wil met de relatie

3. Mr./ Mrs. Goodheart die zonder problemen gewoon de relatie met zijn/haar partner wil versterken

Voor alledrie zit er meer dan genoeg informatie in. Wij kunnen natuurlijk niet voor je invullen of je de training fantastisch vindt en er veel van gaat leren.
 
Het enige wat wij weten is dat het ons flink wat frustratie en zorgen had bespaart als wij deze info vóór onze relatie hadden geweten. De prijs van deze training is dus erg laag m.b.t. de inhoud. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat je waarschijnlijk positief verrast gaat worden.
 

 

Besef ook: als je naar een volgend niveau met je relatie wil, moet je vaak dingen doen die ‘eng’ of ‘anders’ zijn dan wat je nu doet.

 

Alleen dan krijg je andere resultaten dan wat je nu doet.

Eerst even heel praktisch:

De relatie training bevat 4 video’s van in totaal 30 minuten. De opdrachten die erbij zitten kun je in je eigen tijd mee verder. Sommigen zijn daar een half uur of misschien uren mee bezig. Dus daar kun je wel een zondagmiddagje mee bezig zijn. 

 

Verder:

Het is echte werk begint vooral na dat je een module hebt afgerond. Er zullen situaties in je relatie zich voordoen waarop je deze training kunt toepassen. Het voordeel van deze training is dat je alles zo vaak als je wilt kunt terugkijken. Zit je even in de knoop met je partner? Dan pak je gewoon een module erbij om jezelf te helpen.

 

Je hebt dus weinig tijd nodig om de training te doorlopen, maar de impact die je kunt maken is van levenslange duur.

In eerste instantie werk je niet direct aan je relatie, maar vooral aan jezelf (binnen de relatie). Dat is een groot verschil. Je kunt er dus zelf voor kiezen om je partner hierbij te betrekken of niet. 

Of je wel wilt werken aan jezelf binnen de relatie is dan een vraag voor jezelf. Daarbij is een andere goede vraag: Hoelang wil je rondlopen met je huidige relatieproblemen totdat het niet meer te dragen wordt?

Hoe eerder je met de inhoud van deze training begint, hoe meer frustratie en pijn je jezelf (en je partner) bespaart. 

Heb je een relatie? Gaan er wat dingen minder soepel dan dat je zou willen? Dan ben je klaar voor deze training.

We kunnen je vertellen dat het ons flink wat frustratie en zorgen had bespaart als wij deze info vóór onze relatie hadden geweten. Weet dat deze training maar een klein bedragje kost. Dit is niks vergeleken met de impact die je kunt maken op je relatie. Heb je de pagina met reviews over ons gelezen? Die vertellen meer over onze inhoud.

En weetje, wat heb je te verliezen om het gewoon uit te proberen?

Wanneer je ’em voelt schaf je de online training aan. Na betaling heb je direct toegang. Je kunt dus binnen een paar minuten al aan de bak met De Relatie Reset. Nu geen tijd? Prima, dan kun je altijd later beginnen. Weet wel dat de prijs van de training om hoog kan gaan. Nu aanschaffen? Klik dan hier om direct te betalen.

© 2024 Ik kies jou