MORNING MOVEMENT

De ochtend community om samen in beweging te komen.

Wij zorgen voor de perfecte balans die jouw lichaam nodig heeft.

Online lessen
0 +
Tevreden Morning Movers
0 +
jaar ervaring in sport & lesgeven
0 +

Het is meer dan alleen een work-out.

 Het gaat niet om grotere spieren of een dunner lijf. 

Wij willen ons krachtig en goed voelen

Een moment voor jezelf hebben. 

In-control zijn over je dag en dus over je leven. 

Let’s go!

Een dag beginnen…

zonder Morning Movement…

met Morning Movement…

“Every morning you have two choices: 

continue to sleep with your dreams 

or wake up and chase them.” 

Zeg, hoe sta jij eigenlijk op?

Even heel eerlijk: hoor jij ’s ochtends je wekker, druk je linea recta op snooze en draai je jezelf nog een keer (of drie) om? Uiteindelijk sleep je jezelf uit bed en tijdens het tandenpoetsen zit je hoofd al vol: met ‘moetjes’ over werk, verplichtingen, het huishouden, van alles. Tijdens de dag ren je van hot naar her en als je ’s avonds eindelijk kunt ontspannen ben je eigenlijk kapot. Zo zonde! 

Wij zijn jouw wake-up call. Want het kan wél anders. Je kunt wél tijd maken. Jij kunt wél vol energie door je dag gaan. De keuze die je ’s ochtends maakt, bepaalt hoe je hele dag eruitziet. Hoe je je voelt in je lichaam en dus in je hoofd. Wil jij het ook eindelijk anders aanpakken? Wij gaan je helpen. 

Ellis Aten
Ellis Aten
Inzichten
Lees verder
De sessies vertrekken vanuit het bewegen, maar door de link die gelegd wordt met mijn ademhaling en mindset kan ik de oefeningen en inzichten ook echt meenemen op andere gebieden in mijn leven.
Elena Fuentes Bongenaar
Elena Fuentes Bongenaar
Direct goed
Lees verder
Met Energy Movement begint de ochtend direct goed; lekker bewegen, connecten met elkaar en met mezelf. Het is top om onderdeel te zijn van zo’n mooie groep mensen die ook vroeg opstaan. Als ik een goeie ochtend achter de rug heb, is eigenlijk m’n hele dag beter. Een aanrader!

Op jouw niveau

Al onze lessen zijn voor iedereen, op ieder niveau toepasbaar.

Elke dag anders

Wij combineren allerlei sporten om jou lekker te laten bewegen. Want hey, het mag wel leuk zijn.

Mindgym

Tijdens het bewegen coachen we je, zodat je niet alleen je lichaam traint, maar ook je mindset.

Waarom wij dit doen?

Van futloze vibes naar fitheid en vrijheid. 

Dit is ons verhaal.

Beweging = energie

Beweging = energie

Uitgeput na het sporten? Bij ons niet. Wij zorgen ervoor dat je meer energie krijgt van het sporten dan dat het je energie kost.

Stilstaan = vooruitgaan

Stilstaan = vooruitgaan

Doorgaan zonder rem is de uitdaging van onze samenleving. Tijdens onze lessen pauzeren we om volledig te voelen wat er allemaal in ons lichaam gebeurt.

Adem = aandacht

Adem = aandacht

Bij alle bewegingen nemen we je ademhaling mee. Je maakt – letterlijk – ruimte in je lijf. Dé tool voor meer energie of juist meer ontspanning.

De grote meerwaarde van de Morning Movement

Al onze morning movers zijn vooral laaiend enthousiast over de manier van sporten. We mixen persoonlijke ontwikkeling met sport. Het gaat niet alleen maar om fitter, beter en sterker. Het gaat om jouw eigen lijf ècht te voelen. Wanneer je je lijf steeds beter leert voelen, ga je automatisch steeds beter zorgen voor je lichaam. Iedereen die met ons meebeweegt merkt dit.

DE COMMUNITY

Dit is waarom mensen de Morning Movement doen

Jouw liefdevolle stok achter de deur

Nieuwe patronen aanleren doe je natuurlijk niet 1, 2, 3. Daarom gaat de community 2x per week live met een Morning Movement les. Dus voor iedereen die deze stok achter de deur wel goed kan gebruiken. Go for it! Je zult vanzelf merken hoe goed het voelt.

Jort Blaauw
Jort Blaauw
Vol energie
Lees verder
Morning Movement leert me wat een energie je lichaam heeft en hoe je dit kan activeren. Elke ochtend een paar oefeningetjes doen en je kan de dag vol energie beginnen.
Josien Harder
Josien Harder
Toppers!
Lees verder
Rory en Lotte leren jou je eigen grenzen te verkennen en (naar eigen wens) beetje bij beetje te verleggen. Geen gepush, maar gewoon het beste uit jezelf halen. Toppers!

DIT KRIJG JE ALLEMAAL BIJ DE

MORNING MOVEMENT

momo_online platform

ONLINE PLATFORM

Kelly Cyrus
Kelly Cyrus
Fijne leermeesters
Lees verder
Ik heb Rory & Lotte ervaren als fijne 'leermeesters' die je in je kracht laten staan met energie oefeningen, bewustwording en plezier.
Evi Bastiaensen
Evi Bastiaensen
Persoonlijke aanpak
Lees verder
Lotte en Rory van Energy Movement laten me elke weekdag met zin vroeg opstaan! Hun bewegingssessies zorgen ervoor dat ik de dag vol energie en rust begin en doorheen de dag een leukere collega en vriendin ben. Ik waardeer enorm hun persoonlijke aanpak en de leuke vibes die ze in de sessies brengen.

THIS IS YOUR WAKE-UP CALL

© 2024 Ik kies jou